Terug naar de voorpagina

Karin Burggraeve in memori

Karin is, en dat zeggen we met zeer groot verdriet, 10 maart jl. plotseling overleden.

De praktijk is gesloten en zal niet meer worden voortgezet.

Karin haar gedachtegoed, haar passie om met volle overgave, met aandacht, open minded en liefdevol kinderen te helpen, in hun kracht te zetten wel. Hoe ze er altijd was voor hen, hoe ze de kinderen open kreeg, ze in hun kracht zette, ze liet groeien en weer op weg hielp. Daardoor betekende Karin, en nog, veel voor zowel de ouders als natuurlijk voor de kinderen.

We zien dat terug in de reacties van ouders én van de kinderen na het bekend worden van het overlijden van Karin. De reacties zijn echt hartverwarmend en het doet ons enorm goed als familie. Dank daarvoor.

Voor oud cliënten van Karin:

Het verlies is enorm en we willen de herinnering aan Karin levendig houden.

Er is daarom een in Memori site gemaakt.

Karin haar passie was het helpen van kinderen, dat zo liefdevol met volle overgave en betrokkenheid deed. We weten dat kijkende naar de zeer vele liefdevolle reacties al van ouders, dat ze veel ze betekent heeft voor uw zoon of dochter en misschien ook wel voor u.
Ter herinnering aan Karin stellen we het enorm op prijs, als familie, als je een persoonlijk bericht plaatst waaruit dat blijkt. Je kan ook gedachtes plaatsen die je hebt als je aan Karin denkt of juist mooie verhalen over jou, of je zoon of dochter, met Karin met wat jullie hebben meegemaakt.

https://www.memori.nl/gedenkplaats/karin-burggraeve/

 


Terug naar de voorpagina

Namaste Webdesign